ЧИП

 

Екипът на Шаро има за цел да улесни всички отговорни стопани и техните , понякога , непослушни кучета, като за целта създаде единна, работеща и напълно безплатна база данни , която да осмисли поставянето на ЧИП. По този начин ще помагаме на всички изгубили се хулигани, бързо да се върнат при стопаните си.

Всяко куче ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има ЧИП, но, за жалост, когато не е регистриран, той е напълно безполезен.За не повече от минута, можете сами да регистрирате своя космат приятел и, по този начин, да покажете вашата загриженост към него. Така, ако той се загуби, увеличавате шанса му да се върне при Вас.

Споделете, за да може тази идея да достигне до повече хора, които обичат своите четириноги приятелчета.

Номерът на ЧИП-а може да намерите в паспорта на Вашето куче. На този етап, до базата данни ще има достъп само нашият екип, за да не се стига до злоупотреби от трети лица.

ВАЖНО: Ако сте намерили куче, най-добре е да посетите най-близкия ветеринарен кабинет, който може да прочете кода на ЧИП-а. Запишете го и ни го изпратете, с подробна информация, на Контакти. Ако имаме регистрирано куче с такъв номер, ние ще се свържем със собствениците му.

 

 valia4 octaMail octa5 octa7 octa9octa2 octa1