Да помогнем

Кучетата на ШАРО

Това е каузата на група доброволци, обединени от любовта си към животните. Нашата основна цел е да изградим истински приют, който да подсигури медицинска грижа, социализиране и подходящи условия за живот на обитателите си, докато им намерим домове. Идеята се роди спонтанно, след кратък материал за Валя и Венци, във вечерно шоу по телевизията. Преди 20 години те продават апартамента си и се местят в къща на село, за да имат място да се грижат за спасените от тях бездомни животинки и да им дадат шанс за по-добър живот. Ден след ден правят невъзможното, за да осигурят храна и подслон на близо 100-те кучета и котета. Преди всичко – това не е приют. Това е безрезервната отдаденост на Валя и Венци и група доброволци, които помагаме за лечението, кастрирането, храната и всички други грижи за косматите ни приятели, които са спасени от улицата, малтретирани от бившите си стопани или просто подхвърлени пред оградата ни.

Целта на тази страница е да достигнем до повече хора, които биха ни подкрепили по пътя към създаването на едно уникално за България място, където животни и хора да се чувстват едно цяло. Това е приют, изграден по висчки европейски стандарти, с модерно оборудвана клиника, която да лекува и кастрира БЕЗПЛАТНО бездомни животни; приспособена зала за работа с деца, които да бъдат възпитавани на отговорност, любов и грижа към животните, както и обособена зона за разходки и игра с обитателите му.  Надеждата ни е, с помощ от всички съмишленици,  да продължим към целта си и да сбъднем мечтата на много хора, които нямат възможност активно да участват в създаването на такова място, но могат да ни подкрепят финансово и, чрез нас, да направят този проект реалност. И най-важното – ДА НАМЕРИМ ДОМОВЕ ЗА ВСИЧКИ!

 Всеки, който има желание, е добре дошъл да посети нашите кучовци и маци, да си поиграе с тях, да им донесе лакомства, а, защо не, и да си тръгнете с приятелче за цял живот.

Всички животни са кастрирани, ваксинирани и обезпаразитени!

 Телефон за връзка с нас +359 883 70 54 52

Начините, по които можете да дарите, са :

По банков път : BG73FINV91501217192933 – Шаро – подай лапа на изоставените, фондация

PayPal : sharo.bulgaria@gmail.com

Еконт :София, офис Иван Вазов, за Шаро-подай лапа на изоставените,

 тел.+359 883 70 54 52

 

 

Нужда от средства винаги има – те са ни крайно необходими за подсигуряването на храна и медикаменти.
Разбира се, ние сме наясно, че не всеки има възможност да помага финансово, но това не трябва да Ви спира. Сигурни сме, че сред Вас има много хора с добри сърца, готови да ни подкрепят по друг начин. Свържете се с нас

 

Facebook страница на SHARO.BG

 

 

valia
valia2
valia3
valia4